Sonntag, 6. Januar 2008

SOHBETLER

Seyh Nazim Kibrisi Hazretleri "Yeniden yapilanmaya ihtiyacimiz var" Sultan Evliya Mevlana Sheykh Nazim Kibrisi
05.01.2007












25. Subat 2003


Rusya ne istiyor?

Bismillahirrahmanirrahim

Şu deli Peter dedikleri rus imparator’ın hedefi Rusya’ dünya’da bir nümera yapıp dünya’ya hüküm etmekdi. Şimdi Avrupa ve Asya arasında tutulmuş durumdalar ama hayalleri sıcak denizlere varmak.

Ve Rusya çok iyi biliyorki, kim orta doğu’yu kontrol ederse üç kıt’ayı Avrupa, Asya ve Afrika’ kontrol eder. Orta doğu hem zahir hem batin güç merkezidir. Rusla’rin hayali oraya gelmektir. Tek engelleri Türkiye ve eskiden Osmanlı Imparatorluk’du. Bu güçlü imparatorluk’u bertaraf etmeye calısıyorlardıki güney’e hint okyanusu’na ve orta doğu’ya yollar acılsın. O zamanları Osmanlı Imparatorluk vardı. Şimde ise yolu kesen güçlü Türk devleti var.

Türk ordusu Kuzey Irak’a girince, Irak bölgelerine girmek uluslar arası yasalarına karşı diyecekler, niye girdiniz diyecekler Ruslar. Cünkü Bağdad ile Rusya arasında bir karşılıklı askeri yardım anlaşması var. Ve Rusya şimdi tüm gücünü topluyor ve hazırlanıyor. Türk ordusu Irak’a girdiği vakit, Ruslar kuzey’den gelecekler.

Bu Rusya’nın son şansı yüz yıllarca sürdürdükleri hayali gercekleştirmeye. Bu fırsatı kacırırlarsa biliyorlarki Rusya yerine Amerika dünya’ya hüküm sürüp orta doğu’yu tamamen kontrol altına alacakson fırsat Ruslara. Ve şimdi aniden gelmeye hazırlanıyorlar.

Amerikanlar Bağdad’ın işini hızlı bitirip Suudi Arabistan’a gidecekler cünkü ordaki yönetimden mutlu değiller. Emir ‘Abdullâh ve yardımcıları Amerika’ya karşılar. O yüzden Amerika Suudu Arabistan’ı zamanı gelince üc parçaya bölecek. Birinci bölge kutsal yerler. Bu yerler Haşemilere verilecektir. Aynı eskiden olduĝu gibi. Ahlu l’simma wa l-jamâ Mekke ve Riyad yerlerini kontrol altına alacak. Diyer bölgeler anlamsız.

Sonra Amerikan’lar Iran’a gecip işini bitirecek. Suria ellerini havaya kaldıracak. Amerika’ya karşı gücü yok. Suria, Lübnan ve Mısır Amerika’ya karşı savaşmaya gücleri yok.

O bölgede en önemli ve en tehlikeli hareket Rusla’rin hareketi olacak. Kendilerini hazırlıyorlar. Asya ve Avrupa’danda destek bekliyorlar. Avrupa’nın solcularından bekliyorlar. Chirac ve akılsız Alman başbakan’ın günleri sayılmışdır. Chirac Ingiltere’yede karşı bir tehlike. Ak denizde bulunan Amerikan gemilerini ateşe tutabilir. O yüzden burdan oraya gidiyorlar

Ama X. söylediki bana Rus ordusu Türkiye’nin sınırlarına gelmiş. 800000 Rus askeri Karabağ bölgesinde toplanıyor. Güclü bir ordu topluyorlar ve bekliyorlar. Türk ordusu ise Trakya’dan birlikler alıp güneye gönderiyor. Böylece Ruslara Istanbul’a girmek kolay olacaktır.

Istanbul boş olacak. Askerlerin coğu Amuk denilen bölgede olacaklar. Burası Aleppo’nun kuzey’inde bir yer. Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.s.) bir hadisine göre bu bölge büyük savaşın olacağı yer. Amerikan Hava Kuvvet’lerin Üstü bulunduğu Incirlik şehirin altında bulunuyor bu Amuk ovası. Bu ova beklenen büyük harbin yeri olacak.

Peygamber Efendimiz (s.a.v.s.) derki „bani asfaryani kırmızı başlılar (kominisler) Amuk ovasına gelecekler. 80 birlik olacak ve her birinde 12000 asker. X’in haberine göre şimdi 800000 asker Türkiye sınırlarında bekliyor. Gelecekler. Amerika böyle gelince, bunlar böyle gelecek ve bölge kilitlenecek.

O yüzden Amerika Irak’in işini cabuk bitirmeye bakacak. Onlarda Rusları bekliyor. Cok asker dolu ucak gemileri geliyor İskenderun’a. Ordular toplanıyor o bölgede. Ve Allah biliyor doğru sayıları ne kadar

Büyük Şeyh hep bana anlatıyordu Şam’danda Amuk ovasına Ruslara karşı savaşacak bir güc gelecek diye. Bu ordu üç bölümden olacak: Birinci birlik kaçacak çünkü savaşmaya halleri yok. İkinci birlik savaşacak ve şehit düşecek. Sonra üçüncü birlik cıkacak yola. Allah’dan manevi destek yetişecek ve bu birlik Rus ordusunu darma dağan edecek. Türkiye’ye yollar açılacak. Ruslar bu bölgeden düşecekler. O sırada Alman’lar Avrupa’dan Rusya’ya ve Japon’lar Asya’dan Çin’lere saldıracakVe gine bir hadis derkiAl-Malhamat al-kubrâ“ (büyük savaş) ve Konstantinopel’in ikinci fethi 6 ay içinde olacak diye. Yedinci ayda Deccal cıkar.

Deccal ordusunu yahudiler ve şerefsiz kadinlar’dan toplar. Sonra Mehdi aleyhis selam ve Seyyidina Isa cıkarlar ve Deccal ve inanmıyanların işlerini bitirirler… 40 gün sürer Deccal’ın hükmü. Horosan’dan cıkar. Şu an kendisi hint okyanusun’da bir görünmeyen adada (melekler tarafın’dan) tutuluyor. Zamanı vakti gelince Hindistan’dan gelip, Iran’a ve Horasan’a yürüyecek. Tüm dünyayı gezecek. Gezisi Şam kapularında son bulacak. Seyyidina Isa gelip Deccal’ı öldürecek. Başka kimse deĝil.

Allah bizleri Deccal ve askerlerinden ve yardımcılarından korusun.. her yerde bulunan kötü insan kaynıyan kötülük merkezlerine ateş yarısın...

el-Fatiha

Keine Kommentare: